go-time

Met GO-TIME heb je in No-Time een prachtige gellak!

Deze razendsnelle one-step-gel heeft alle eigenschappen die je gewend bent van Caption.

Kwaliteit, stevigheid én glans!

Go-Time kan aangebracht worden zonder Base- en Topgel. Bovendien kunnen we met slechts één laag al een verbluffend resultaat bereiken dankzij de gepatenteerde high-tech formule.

 

De gellak blijft minimaal 14+ dagen goed zitten en zorgt voor sterke nagels met een superieure glans. Alle Go-Time kleuren zijn ook verkrijgbaar in Caption lak! Tussen de opvulbeurten door kun je dus zelf (kleine) beschadigingen of lichte uitgroei zelf repareren of bijwerken. Hierdoor kun je nóg langer plezier hebben van jouw favoriete kleuren van Caption en Go-Time!

Ondanks dat de Caption Nagel-lak ook supersnel droogt, vinden sommige klanten de Gel-lak net iets fijner omdat je na de behandeling de salon uitloopt met een gegarandeerd uitgeharde lak. Het nadeel van de Gel-lak ten opzichte van de Nagel-lak van Caption is het feit dat je niet even snel van kleur wisselt, zeker niet thuis. De Caption Nagel-lak is immers eenvoudig thuis te verwijderen waarna je de keuze hebt om opnieuw (zelf) te lakken of de nagels blank te laten in French Manicure, tot aan de volgende behandeling/ opvulling.

Het tweede nadeel is dat de Gel-lak eigenlijk alleen maar door de nagelstyliste (veilig) verwijdert kan worden. Bij Ckeby’s Nailcare doen wij dit door middel van vijlen en zonder chemicaliën. Zaak is dat de oude Gel-lak volledig wordt verwijderd, zeker als er voor een nieuwe lichtere kleur wordt gekozen. Dit ten aanzien van het doorschijnen van de, dan oude Gel-lak.
 
Op het moment dat de Gel-lak op de eigen nagel wordt aangebracht, lopen we het risico de eigen nagel teveel te beschadigen tijdens het verwijderen/ vijlen. Zeker als er machinaal gevijld wordt! Om deze reden vijlen wij dan ook altijd met de hand. Om alles uit te sluiten en het risico van beschadiging van de eigen nagel te elimineren, hebben wij ervoor gekozen als er gekozen wordt voor een Gel-lak, er altijd een dun laagje acryl onder te zetten. Dit doen wij inclusief, en uiteraard om je eigen nagels voor 100% te beschermen.
 
Ondanks deze (extra) service bieden wij een Gel-lak behandeling aan, voor de zelfde prijs als een opvulling, afhankelijk van de doorlooptijd. Ons motto, kwaliteit en behoud van gezonde (eigen) nagels komt altijd op de eerste plaats, ongeacht de keuze tussen een Nagel- of Gel-lak!

de eigenschappen van deze gellak

Wat krijg je

ERKEND

Ckeby's Nailcare is een officieel verkooppunt en een erkende salon

Scroll naar boven