caption

het nieuwe nagellakken

Caption maakt alle bestaande nagellakken en gellakken overbodig.
 
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption nagellak heeft het allemaal: makkelijk (thuis) aan te brengen, binnen enkele seconden touch-dry én de look van een gellak zónder lamp.
 
Caption houdt tot wel 3 x langer dan een reguliere nagellak en is binnen enkele seconden te verwijderen met nagellakremover.

Caption heeft direct na de lancering de meest prestigieuze prijs gewonnen in de Nederlandse beauty branche, de Beauty Astir Award. De harten van vele BN-ers en beauty-journalisten sloegen over. In USA heeft Caption onder andere de Oprah Winfrey Beauty Award én de Readers Choice Award gewonnen; een Award uitgereikt door beauty-professionals.

De producteigenschappen van Caption zijn uniek, met kwaliteiten die geen andere nagellak kan bieden. Caption biedt de unieke *niet-goed-geld-terug-garantie*, en dat komt niet veel voor. Zo hebben testen bijvoorbeeld aangetoond dat je alleen met Caption je nagels kunt lakken nét voor het slapen gaan, zonder wakker te worden met afdruk van je dekbed.

Door middel van de LacQ³-technologie is de nagellak super snel droog en blijft hij drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. Daar de lak eenvoudig is te verwijderen met nagellakremover, zijn de nagels hierna direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur! En het leuke is dat je tussen de opvul-behandelingen door, ook zelf “eventjes” thuis kunt wisselen van kleur, voor bijvoorbeeld een feestje, of op je vakantie met de color shots.

ERKEND

Ckeby's Nailcare is een officieel verkooppunt en een erkende salon

Scroll naar boven